Regler for anvendelse af golfcar på banen

Der kan kun indkøbes og benyttes golfcar i Mollerup Golf Club efter tilladelse fra bestyrelsen. Da vi har et begrænset antal pladser, vil tilladelse til brug af egen gofcar fortrinsvis blive givet til medlemmer, som har problemer med at gå 18 huller på banen. Hvis andre ønsker at bruge golfcar, kan disse lejes gennem proshoppen.

Det er kun det medlem, som ejer en golfcar og vedkommendes nærmeste familie, der må benytte den på banen.

Ejeren skal forsikre sin golfcar, og ejeren skal acceptere at betale for eventuelle skader på golfklubbens faciliteter eller anlæg, som er forårsaget af benyttelse af golfcar.

Ved leje af golfcar skal der underskrives en lejekontakt. Det samme gælder ved køb af 10 turs kort.

Udlejning af klubbens golfcars foregår gennem proshoppen.

Hvis proshoppen ikke har åbent ved aflevering, skal nøglerne kastes i postkassen ved shoppen, efter at den lejede golfcar er stillet i garage og låst.

Lejede golfcars må kun benyttes på anlægget og ikke på offentlig vej.

Enhver benyttelse af golfcars skal altid følge anvisninger fra greenkeeper, og man har pligt til at læse opslagstavlen vedrørende lokale regler, inden man starter sin runde, da banen kan være lukket for kørsel med golfcar.