Formål med Mollerup Business Club

Idégrundlag
Mollerup Business Club er etableret med ideen om at samle en række golfinteresserede erhvervsfolk, der med golfen som det naturlige udgangspunkt ønsker at udnytte sportens unikke kontaktmuligheder.

Formål
At tilbyde en række faglige aktiviteter, hvor indhold og samvær danner udgangspunkt for at etablere et professionelt og værdi skabende erhvervsnetværk.

Aktiviteter
Mollerup Business Club stræber efter at tilbyde en bred vifte af faglige og sociale arrangementer i løbet af sæsonen.

Mollerup Business Club giver mulighed for sponsorater i alle størrelser, så du kan vælge den løsning der passer bedst til din virksomhed. Der skal dog tegnes et sponsorat på minimum 12.000 kr. hvis man ønsker medlemskab af Mollerup Business Club og adgang til dets arrangementer. Der er dog stadig fantastiske goder og muligheder for eksponering ved mindre sponsorater, så vi kan altid finde lige den løsning, som passer dig. Se mere her.
Mollerup Business Club – aktivitetskalender for 2016 Læs her