Business

Bliv medlem af Mollerup Business Club

Mollerup Business Club (MBC) skaber erhvervsmæssige forbindelser mellem vores medlemmer og støtter Mollerup Golf Club.

Det får du

Med et medlemskab af Mollerup Business Club får du adgang til et stærkt og aktivt virksomhedsnetværk og MBC’s arrangementer. MBC har i øjeblikket ca. 35 medlemmer, der mødes til golfarrangementer eller andre aktiviteter, der skaber fællesskab og netværk. Se årsprogrammet for 2017 her .

Derudover vil vi løbende annoncere gode tilbud, som eksklusivt er for MBC’s medlemmer, f. eks. rabatter på golfrejser, superpriser på arrangementer i Mollerupgaard, indbydelse til øl- og vinsmagninger, fodboldbilletter mv.

Et medlemskab af Mollerup Business Club er personligt og koster kr. 6.000 + moms pr. år. Du får din virksomhed profileret på Mollerup Golf Club’s hjemmeside under Mollerup Business Club. Du kan se mere om medlemsskabet her .

Der kan til enhver tid opgraderes til en sponsoraftale med Mollerup Golf Club.

Sådan gør du

Kontakt Club Manager Jan Lauridsen på e-mail: jl@mollerupgolfclub.dk eller på telefon 8944 9491/4260 5393 for yderligere information.