Har du lyst til at spille golf?

Så er Mollerup Golf Club en god klub at søge optagelse i.

Se præsentationsfilmen

Hvis du har spillet før

Hvis du tidligere har spillet golf og er i besiddelse af banetilladelse, er du velkommen som medlem i Mollerup Golf Club, og du får fra starten mulighed for at spille på vor velplejede bane. Du får mulighed for at deltage i turneringer, der arrangeres af turneringsudvalget eller af de tre klubber i klubben: Tirsdagspigerne, Torsdagsherrerne eller Seniorklubben, ligesom du får adgang til klubbens klubhus og træningsfaciliteter. Se de forskellige former for medlemskab nedenfor.

Hvis du ikke har spillet før

Prøv Mollerup Golf Club i to måneder

Hvis du ikke tidligere har spillet golf og ikke er i besiddelse af banetilladelse, kan du i 2018 købe et prøvemedlemskab, der varer to måneder, for kun kr. 1.500,-. Hvis du efterfølgende senest 3 måneder efter ophør af prøvemedlemskab melder dig ind, får du reduceret din første kontingentbetaling med kr. 500,-.

Prøvemedlemskabet i Mollerup Golf Club indeholder:
1.
Træningsprogram på faste dage
2. Deltagelse i onsdagsturneringer
3.
 Spil på Par 3-banen
4.
Golfkørekort
5.
Mentorordning
6.
Mulighed for lån af udstyr mod depositum

Mollerup Golf Club har meget at byde på
Dygtige golftrænere, god café og restaurant, en velplejet og udfordrende bane i smukke omgivelser – alt i en uformel og hyggelig atmosfære.

Er du helt ny?
Vores Begynderudvalg gør sit yderste for at hjælpe nye golfspillere i gang med spillet.
Det kan du læse mere om under Begyndere.

Efter prøvemedlemskabet
Hvis du gerne vil være medlem, er der følgende muligheder for medlemskab:

A. Fuldtids medlemskab
Fuldtids medlemskab giver ret til på alle ugens dage at benytte alle klubbens faciliteter i henhold til de til enhver tid gældende regler. Spil på 18-hullers banen kræver opnået banetilladelse og DGU-kort.

Som medlemmer med fuldtids medlemskab optages:

• Seniorer (over 25 år)
  • Ungdom (18-25 år)
  • Juniorer (under 18 år)

Oprykning fra Junior til Ungdom finder sted pr. 1. januar i det kalenderår, hvor spilleren fylder 19 år.

Oprykning fra Ungdom til Senior finder sted pr. 1. januar i det kalenderår, hvor spilleren fylder 26. år.

B. Studiemedlemskab
Et studiemedlemsskab kan opnås på samme betingelser som et ungdomsmedlemskab. Et studiemedlemskab giver mulighed for at udskyde oprykning til seniormedlemskab til ophør af studium. Udskydelsen kan dog maksimalt ske til 1. januar det kalenderår, hvor spilleren fylder 30 år.

Et studiemedlemskab kan opnås af studerende under en længere uddannelse på universitetet, handelshøjskolen, professionshøjskole, erhvervsakademi eller lignende. Studiet skal minimum have en varighed på 2 år.

Gyldig studiebevis skal fremsendes til Mollerup Golf Club 1 gang årlig. Medlemslån indbetales også ved tegning af medlemskab uden indskud.

C. Par 3-bane spilleret
Henvendelse til sekretariatet for bagmærke m.v.

D. Long distance medlemskab
Personer med bopæl uden for Århus kommune og med fuldt medlemskab af en klub organiseret i DGU kan opnå long distance medlemskab.

E. Passivt medlemskab
Passivt medlemskab er et tilbud til medlemmer, der ønsker en pause i golfspillet. Nye medlemmer kan ikke starte som passive medlemmer. Passivt medlemskab indebærer, at man ikke har ret til at spille på nogen baner (bortset fra Pay & Play baner), og at DGU kort deponeres i klubben, indtil man igen bliver aktiv. Passivt medlemskab gælder for et år fra 1. januar eller 1. juli.

F. Driving Range medlemskab.
I vinterperioden samler man selv bolde ind.