Greenfeeaftaler for juniorer

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet 3 for 1.

Det er op til den enkelte klub, selv at bestemme om de evt. vil give rabat til den betalende voksen, afhængig af om klubben der spilles i, er tilsluttet andre rabatordninger.

For god orden skyld anbefaler DGU, at man ringer i forvejen og aftaler med den pågældende klub man besøger. Endvidere skal du huske altid at medbringe dit DGU kort ved spil på andre baner.

På oversigten kan du se på hvilke baner du kan spille gratis greefee golf, hvis du er juniorspiller. De røde markeringer er der hvor du kan spille gratis, og de blå markeringer markerer der, hvor 3 for 1 reglen er gældende. Husk at det kræver at din egen klub også er med i ordningen.

Oversigt kan ses HER