Mikro Golf

Mikro Golf 2017 starter søndag, den 14. maj

Børn mellem 4 og 10 år har igen i år mulighed for at opleve, hvad det vil sige at ”gå til golf” i Mollerup Golf Club”.  Vi gentager det gratis tilbud om en uformel introduktion til golfspillet i form af en times tid med golf, leg og hygge.

Mikro golf er fortrinsvis for børn og børnebørn af klubbens medlemmer. Men børnenes legekammerater er også velkomne. Her kan man snuse til golfspillet uden først at skulle investere i udstyr eller betale kontingent.

Invitationen gælder også forældre eller bedsteforældre, der forventes at hjælpe til med de planlagte aktiviteter.

Både leg og golf
Mikro Golf er tilrettelagt på mindre børns præmisser. Derfor er aktiviteterne både leg og golf. Men vi udarbejder et lille program, så børnene gradvist får prøvet de forskellige dele af golfspillet og forhåbentlig får lyst til at udforske det mere. Er vejret mere til at være inde, spiller vi spil og tegner golftegninger eller laver putte-konkurrence.

Bliver børnene grebet af spillet, er det oplagt at overveje at blive juniorspiller. Der er løbende optagelse i klubbens velfungerende juniorgruppe.

Tid og sted
Vi starter søndag den 14. maj. maj kl. 10 – 11. Vi mødes ved puttegreenen ved hul 10.

Derefter fortsættes hver søndag til og med 25. juni, undtagen i Pinsen. Pinse-søndag er der ikke Mikro Golf, men deltagerne er velkomne til at låne udstyret og træne eller spille lidt på Par 3 banen sammen med et golfspillende familiemedlem.

Efter skolernes sommerferie er det planen at starte igen søndag den 13. august. Det afhænger dog af, om der kan skaffes en frivillig til midlertidigt at tage sig af aktiviteten.

Se programmet frem til sommerferien HER

Tilmelding
I år indføres tilmelding. Det kan ske ved at sende en mail med barnets navn samt navn på- og mobilnummer til en voksen pårørende.
Mailen sendes til: evabundegaard@gmail.com.

Vil du assistere ind imellem?
Hvis du kunne tænke dig at assistere fra tid til anden, så giv endelig en tilbagemelding til bestyrelsesmedlem Ulla Køpfli, mail: ulla.koepfli@gmail.com. Vi kunne godt bruge et par ressourcer mere til at løfte opgaven.

På gensyn – på vegne af Mikro Golf

Eva Bundegaard