Mollerup Torsdagsherrer

THLogo

Kvalificerede til TH Ryder Cup 2017

Så er kvalifikationen til TH Ryder Cup slut. Nedenstående spillere har kvalificeret sig. Enkelte med en super flot slutspurt. Godt gået.

Alle kvalificerede får nærmere informationer senere – men husk nu at reservere lørdag den 19/8.

Skulle du være så uheldig at være forhindret i at deltage, så giv besked til Nils Victor, så pladsen kan gå videre til en anden spiller og holdene kan blive sat.

Wildcards uddeles senere og vil blive også blive offentliggjort her.

Gennemgående

Drømmerunden

John Rasmussen

Jørgen Hvass

Arne Mohr (afbud Frank T. Poulsen)

Bjarne D. Nielsen

Thomas Mohr Rasmussen

Michael Sejr Andersen

Gerner Lykke

Poul Lindberg

Hans Trautner

Peter Martin (afbud Frank T. Poulsen)

Henrik Sørrig Jensen

Steen Fuhr Hansen

Jørgen Bach Holm

Niels G. Jørgensen (DK Poul Lindberg)

Brynjolf Andersen

Preben Mønster

Peter Schleisner

Jesper D. Nielsen

DK = dobbelt kvilifikation

Afbud: den næste ikke-kvalificerede spiller på samme rangliste overtager pladsen

Lidt om Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup Torsdagsherrer er en forening af herrer under Mollererup Golf Club – en klub i klubben. Formålet med klubben er at skabe et godt socialt samvær og skabe rammerne for nogle hyggelige matcher for alle “herrer” i Mollerup Golf Club – alle er velkomne, uanset om du er ny eller garvet goldspiller, så byder vi dig hjertelig velkommen. Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så vi hjælper vi dig til en god opstart i vores klub. Vi spiller typisk hver torsdag i sæsonen – nogle gange med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange med fast spilletidspunkt (gunstart). Vi har også flere spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Klik her for at se matchplanen for sæson 2017.

Medlemskab 2017

Kontingentet for medlemskab af torsdagsherrer i 2017 er kr. 500,00.

Kontingentet skal indbetales senest 7 dage inden første match, du vil deltage i. Ellers kan vi ikke nå at registrere din score.

Beløbet dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt ”fri start” eller ”Gunstart”.

Vi åbner dog mulighed for at du kan spille med enkelte matchdage. Dette koster kr. 100,00 pr. gang – og skal betales i en kuvert, som lægges i postkassen INDEN start.

NYE medlemmer kan deltage én gang uden at skulle betale matchfee.

Hvis du vil deltage som medlem i årets rigtig gode matchprogram, skal du altså indbetale kr. 500,00 senest 7 dage inden din første match. Bemærk, at vi ikke kan registrere din score, før der er indbetalt!

Torsdagsherrer konto: Reg. nr. : 7633    Kontonr.: 1041764

HUSK at angive dit navn samt dit medlemsnummer i klubben.

Generalforsamling 2016

Torsdagsherrernes generalforsamling 2016 blev afholdt torsdag den 8. december i Mollerup. Klik her for at læse referatet.